5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisStere Halep: „Simona e unicată, nu ar fi apelat niciodată la așa ceva“

Stere Halep: „Simona e unicată, nu ar fi apelat niciodată la așa ceva“

Stere Halep este alături de Simona Halep și crede că jucătoarea ajunsă la un moment dat pe primul loc în lume este „curată, curată”. Acesta a mai spus că Simona are o stare de spirit bună și se consideră nevinovată în scandalul de dopaj care a făcut multă vâlvă.

„Vedem un lucru normal care se poate întâmpla la oricare. Specialiștii vor spune, nu putem să știm ce s-a întâmplat. Nu sunt specialist. Sunt convins că niciodată (nu a luat ceva – n.r.). Trebuie răbdare și Dumnezeu va scoate la lumină lucrul ăsta. Și noi suntem curați în suflet că Simona e curată, curată.

Nu a luat niciodată nicio substanţă. Simona e unicată la așa ceva, nu ar fi apelat niciodată la așa ceva. Starea ei de spirit e bună, dacă în suflet e curată, n-are de ce să se teamă”, a spus Stere Halep.

Potrivit Antenei 3, Simona Halep a dat nu mai puțin de 53 de probe de urină și sânge în ultimii trei ani, în perioada 2019-2021, potrivit datelor oficiale ale Federației Internaționale a Tenisului (ITF)! Mai exact, Halep a fost testată de nu mai puțin de 27 de ori în anul 2019, de 9 ori în 2020 (n.r. – anul a fost marcat de pandemie, iar controalele s-au împuținat) și de 17 ori în 2021.

Citește și: Probleme și cu sponsorii! Nike ar putea rupe contractul cu Halep după scandalul de dopaj

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS