11.2 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportJudo / Denisa Birtu, medaliată cu bronz la Balcaniada U13

Judo / Denisa Birtu, medaliată cu bronz la Balcaniada U13

CSM Craiova a obţinut un rezultat excelelnt la Balcaniada U13 prin Denisa Birtu. Tânăra sportivă legitimată la clubul oltean a impresionat în localitatea Pale, unde s-a clasat a treia şi a luat medalia de bronz. Denisa Birtu este pregătită la CSM de către Emil Calafăteanu.

„Este un început. Am vorbit mereu de Denisa, care e la început de drum. Este campioană naţională atât pe vârsta ei, cât şi pe vârstă superioară, iar acum, să iei locul al treilea la Balcaniadă, în condiţiile în care participă doar campionii şi vicecampionii, nu este deloc de neglijat. Este o performanţă obţinerea acestei medalii de bronz.

Se putea şi mai bine de atât, pentru că sunt de părere că ne-au şi defavorizat puţin arbitrii la o fază care ne-ar fi putut duce în finală. Dacă am fi fost în ultimul act, sigur luam aurul, dar nu este nicio problemă, avem tot timpul în faţă să ne dezvoltăm. Ea este mulţumită de realizare, pentru că este prima medalie internaţională la acest nivel, dar avem de muncă în continuare. Avem peste trei săptămâni Ne-waza, lupta la sol pe vârsta ei de categorie, la Severin, unde sperăm să devină campioană“, a spus Emil Calafăteanu.

Citeşte şi: Zi de sărbătoare pentru Simona Halep! Românca împlineşte azi 31 de ani

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS