16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSport„Regele“ David Popovici îşi serbează astăzi ziua de naştere! Mesaj emoţionant din partea FRNPM

„Regele“ David Popovici îşi serbează astăzi ziua de naştere! Mesaj emoţionant din partea FRNPM

Joi, 15 septembrie, este o zi specială pentru sportivul care a doborât record după record în natație. David Popovici, sportivul supranumit  „Regele David”, „Magicianul”, și „Torpila României”, a împlinit 18 ani.

David Popovici a împlinit 18 ani, la scurt timp după ce a revenit de la Campionatul Mondial de juniori de la Lima, acolo unde a câștigat trei medalii de aur și una de argint, iar sportivul a fost felicitat de oficialii Federației Române de Natație și Pentatlon Modern.

Pe contul oficial de Facebook al lui FRNPM a fost postat un mesaj special pentru David Popovici.

„S-a născut în România și a uimit o lume întreagă. Privit cu respect de toți adversarii și urmărit cu admirație de toată planeta, David Popovici – un adevărat fenomen al înotului și al sportului mondial – atinge azi vârsta majoratului. Un adevărat campion, un sportiv senzațional și un om de o calitate remarcabilă, David Popovici își serbează azi ziua de naștere.

Campion european și mondial de juniori în probele de 100 m și 200 m liber, campion european și mondial de seniori în probele de 100 m și 200 m liber și deținător al recordului mondial de seniori în proba de 100 m liber, David împlinește azi frumoasa vârstă de 18 ani.

„La mulți ani”, David! Îți mulțumim pentru toate bucuriile pe care ni le-ai adus, pentru toate emoțiile pe care ni le-ai generat, pentru toate nopțile albe în care ți-am ținut pumnii și abia așteptăm să aplaudăm următoarele tale succese!”, a fost mesajul FRNPM.

Citeşte şi: Turneu tare în Polivalentă pentru SCMU Craiova: „Ne aşteptăm la meciuri frumoase!“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS