9.7 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAna Maria Brânză aşteaptă craiovenii la „Promenada Inimilor”, în Parcul Romanescu

Ana Maria Brânză aşteaptă craiovenii la „Promenada Inimilor”, în Parcul Romanescu

Rotary Club Craiova, alături de Primăria Craiova, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret, Societatea Studenţilor Medicinişti din Craiova şi Inspectoratul Şcolar Dolj vor organiza sâmbătă, 10 septembrie, începând cu ora 9.30, Crosul „Promenada Inimilor”. Acesta este un proiect cu tradiție, care atrage anual sute de participanți de toate vârstele, iar acum se va desfăşura în Parcul Nicolae Romanescu din Craiova.

Startul crosului va fi dat de multipla campioană olimpică şi mondială la scrimă, Ana Maria Brânză-Popescu, membru de onoare al Clubului Rotary Craiova.

„Promenada Inimilor” se va organiza pe trei categorii de vârstă, sub 10 ani, între 10 și 14 ani şi peste 14 ani, proba masculină şi feminină. Promenada va întregi mișcarea pentru sănătatea inimilor. 

„La această ediție, atât participanții, cât și spectatorii evenimentului vor beneficia gratuit de o serie de investigații, precum măsurarea tensiunii arteriale, a greutății, a glicemiei sanguine, precum și de informații legate de prevenția bolilor cardiovasculare și ce înseamnă menținerea uni stil de viață sănătos. Primii 150 de participanți înscriși vor primi tricouri, iar la sfârșitul traseului câștigătorii vor avea diplome si medalii. Va exista, de asemenea, si tombola cu cadouri surpriză, pregătite de organizatori“, a punctat Costi Cosoveanu, Presedinte Rotary Club Craiova.

Citeşte şi: Volei / SCMU Craiova se pune pe treabă înaintea startului de sezon

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS