10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisTenis de masă / Bernadette Szocs, aur la dublu feminin, la European!

Tenis de masă / Bernadette Szocs, aur la dublu feminin, la European!

Eliza Samara și Andreea Dragoman au fost învinse în finala de dublu feminin de la Campionatului European de tenis de masă, de la Munchen, unde au întâlnit perechea Bernadette Szocs (27) – Sofia Polcanova (Austria). Cu 3 sportive în ultimul act, România și-a asigurat astfel o medalie de aur, prin „Berni” Szocs. 

Meciul pentru titlul continental la dublu feminin, Elizabeta Samara/Andreea Dragoman – Bernadette Szocs/Sofia Polcanova (Austria) a fost câștigat de perechea româno-austriacă, scor 3-0 (18-16, 11-6, 11-9.

Bernadette Szocs a recunoscut, la finalul meciului că a jucat și cu gândul la finala de dublu mixt, acolo unde a obținut medalia de argint.

„Sunt foarte fericită, pentru că am fost dezamăgită după finala de dublu mixt și sunt foarte fericită că am câștigat acum”, a declarat  Bernadette.

Pe podium a urcat o a patra româncă, Adina Mihaela Diaconu, care a obținut bronzul alături de iberica Maria Xiao.

Bernadette Szocs și Ovidiu Ionescu au cucerit în urmă cu 3 zile medaliile de argint în proba de dublu mixt a Campionatului European de tenis de masă, competiție găzduită de Munchen.

Bernadette Szocs și Ovidiu Ionescu au avut un parcurs extraordinar, dar au rămas fără energie în finala disputată împotriva francezilor Emmanuel Lebesson și Jia Nan Yuan, scor 11-8, 6-11, 5-11, 9-11.

Citeşte şi: Volei (m) / România, victorie mare cu Elveţia, în preliminariile EURO 2023

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS