8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisSimona Halep: „Mă bucur că eu am fost ultima adversară a lui Flipkens“

Simona Halep: „Mă bucur că eu am fost ultima adversară a lui Flipkens“

Simona Halep s-a calificat cu emoții în turul al treilea la Wimbledon, recunoscând că nu a fost în largul ei în duelul cu Kirsten Flipkens.

Românca va analiza cu atenție duelul cu Kirsten, pentru a nu mai întâmpina probleme atât de mari și în turul următor de la Wimbledon.

„Am reușit cumva să găsesc răspuns la ceea ce joacă. Am fost agresivă atunci când am fost condusă și de aceea am și câștigat meciul. A fost bine că s-a terminat cu bine. Am deschis terenul și nu i-am dat timp să lovească așa cum îi place. A fost mai bine pentru mine dacă se lungea punctul. O să mă gândesc ce am de făcut și sper să joc mult mai bine. A fost destul de ok că am reușit să câștig un meci greu, foarte greu, mai ales că n-am simțit bine mingea. Nici ea nu m-a lăsat. Serviciul a fost slab, a bătut și vântul un pic, dar sunt încrezătoare că o să fie bine la antrenament și la următorul meci”, a spus Simona Halep.

Un secret păstrat doar de Halep şi Flipkens

Flipkens, sportivă care s-a aflat pe locul 13 mondial în anul 2013, s-a retras din tenis după meciul cu Simona Halep.

Simona Halep a afirmat că o admiră foarte mult pe Kirsten Flipkens, alegând să păstreze secret mesajul pe care i l-a spus când a îmbrățișat-o la fileu.

„Ce i-am spus la final rămâne între mine și ea, dar au fost cuvinte frumoase pentru că o admir foarte mult pentru ceea ce a făcut de-a lungul carierei. Îmi pare rău că se retrage, dar mă și bucur pentru ea, pentru că există viață și după tenis și sunt convinsă că decizia asta o să o facă foarte fericită. S-a chinuit și ea cu multe accidentări. Mă bucur că eu am fost ultima ei adversară“, a adăugat Simona.

Citeşte şi: Ana Bogdan, după eşecul cu Kvitova: „A lipsit o minge în setul 2 ca să fie al meu“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS