7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisHalep: „Ar fi fost foarte frumos să deschid turneul de la Wimbledon, dar nu am șansa asta“

Halep: „Ar fi fost foarte frumos să deschid turneul de la Wimbledon, dar nu am șansa asta“

Simona Halep se simte excelent înaintea Grand Slam-ului de la Wimbledon și promite să fie la înălțime. Românca a trecut peste problemele cu gâtul și a mărturisit că are sentimente speciale, mai ales că n-a mai jucat la Grand Slam-ul londonez din 2019.

Deși nu se gândește la retragere, Simona Halep este deja foarte mulțumită de ceea ce a realizat în carieră, mai ales că a luat titlul la Wimbledon, dar şi cel de la Roland Garros.

Conform tradiţiei, în primul meci de marţi, de pe Terenul Central, ar trebui să-şi dispute partida campioana en-titre! În absența lui Ashleigh Barty (26 de ani) – retrasă din activitate, organizatorii de la Wimbledon au desemnat-o pe Iga Swiatek (21 de ani).

„Tocmai am ajuns aici și am avut primul antrenament. Sunt fericită, mă simt bine că mă întorc la Wimbledon, mai ales că nu am mai făcut-o din 2019. Am amintiri minunate! Zi de zi vreau să mă perfecționez. Sunt sănătoasă, m-am recuperat în două zile. Ar fi fost foarte frumos să deschid turneul, dar nu am șansa asta.

Mi-aș dori ca în carieră să mai am o șansă și o aștept cu nerăbdare. Am avut meciuri bune săptămâna trecută, dar pe iarbă nu se știe niciodată. Aștept cu nerăbdare fiecare zi pentru a fi în formă. Dacă voi fi nevoită să mă opresc mâine, atunci sunt foarte mulțumită de ce am realizat. Dar nu vreau să mă opresc”, a spus Simona Halep.

Citeşte şi: Bianca Andreescu a cedat la mare luptă în finala de la Bad Homburg, în faţa lui Garcia

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS