23.4 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportLupte / Răzvan Pîrcălabu, mulţumit de organizarea CE U17: „A fost un succes garantat!“

Lupte / Răzvan Pîrcălabu, mulţumit de organizarea CE U17: „A fost un succes garantat!“

Preşedintele Federaţiei Române de Lupte (FRL), Răzvan Pîrcălabu, a declarat, marţi, că organizarea Campionatelor Europene U17 desfăşurate în perioada 13-19 iunie la Sala Polivalentă din Bucureşti a fost un succes garantat.

„Dragi sportivi, antrenori, colegi şi iubitori ai luptelor. Ieri au plecat ultimele delegaţii oficiale care au participat la Campionatele Europene U17 Bucureşti, şi vă pot spune cu încredere că absolut toţi participanţii la acest eveniment au rămas cu amintiri plăcute despre ce înseamnă respectul şi ospitalitatea românească. Fără să fiu considerat lipsit de modestie, vă spun că această competiţie a fost un succes garantat, o realizare imensă pentru FRL şi luptele româneşti, iar acest lucru trebuie să dea şi mai multă încredere tinerilor noştri performeri şi de ce nu, chiar românilor de pretutindeni.

A fost o săptămâna cu meciuri frumoase şi încrâncenate în Sala Polivalentă din Bucureşti, o săptămână în care am arătat oaspeţilor noştri că suntem printre cei mai buni organizatori din Europa, reuşind să ridicăm la un alt nivel, în faţa Federaţiei Mondiale, acest eveniment pentru grupa lui de vârstă. Vreau să le mulţumesc tuturor: echipei FRL, voluntarilor, partenerilor, sponsorilor, Ministerului Sporturilor, conducerii şi personalului Sălii Polivalente şi nu în ultimul rând sportivilor şi antrenorilor, dar şi celor care ne-au onorat cu prezenta pe tot parcursul acestui Campionat European“, a spus Pîrcălabu, citat de Agerpres.

România a încheiat Campionatele Europene de lupte Under-17 cu patru medalii, două de aur, una de argint şi una de bronz. Medalii de aur au câştigat Gabriel Eduardo Stan, la cat. 92 kg, greco-romane, şi Sabina Nicoleta Petrache, la cat. 61 kg, Alexandra Voiculescu a obţinut argintul la cat. 46 kg, iar Bianca Mariana Iancău a luat bronz la cat. 40 kg.

Citeşte şi: Florentina Stanciu, noul antrenor secund al SCM Craiova

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS