25.6 C
Craiova
sâmbătă, 13 august, 2022
Știri de ultima orăSportVoleiSchimbări la SCMU! Marius Măcicășan - antrenor, Lucian Zlotea - team-manager!

Schimbări la SCMU! Marius Măcicășan – antrenor, Lucian Zlotea – team-manager!

Echipa feminină de volei a Craiovei are, începând din această săptămână, un nou antrenor principal. Este vorba despre Marius Măcicășan, fostul principal al Rapidului şi cel care a făcut parte din staff-ul echipei naționale. Lucian Zlotea, cel care a antrenat Craiova până în prezent, va fi team-managerul formațiilor de volei ale SCM.

„Marius Măcişan se alătură proiectului echipei feminine de volei SCMU Craiova și este noul antrenor principal. Sport Club Municipal Craiova îi urează bun venit lui Marius Măcicășan, cel care se va alătura staff-ului tehnic al echipei noastre de volei feminin. Acesta va ocupa funcția de antrenor principal, iar Lucian Zlotea va fi team-managerul formațiilor de volei ale SCM Craiova.

Marius Măcicășan a fost antrenorul principal al Rapidului în perioada 2019-2022. A ocupat poziția de antrenor secund la CSM București (un titlu de campion și un titlu în Challenge Cup). De asemenea, noul tehnician al SCM Universitatea a făcut parte din staff-ul echipei naționale a României în perioada 2017-2022“, se arată în comunicatul SCM.

Citeşte şi: Volei (M) / A venit momentul să ne mândrim! România este noua câştigătoare a Silver League!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS