27.8 C
Craiova
luni, 3 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisZverev s-a operat la gleznă şi va rata Wimbledonul: „A fost cea mai bună alegere!“

Zverev s-a operat la gleznă şi va rata Wimbledonul: „A fost cea mai bună alegere!“

Alexander Zverev, numărul trei mondial, a fost supus unei intervenţii chirurgicale la ligamentele gleznei drepte, după accidentarea pe care a suferit-o în semifinalele de la Roland Garros. Zverev, campionul olimpic en-titre, s-a accidentat în setul al doilea al meciului cu spaniolul Rafael Nadal, disputat săptămâna trecută. El şi-a răsucit violent glezna dreaptă după ultima sa lovitură şi a părăsit arena într-un scaun cu rotile.

Jucătorul în vârstă de 25 de ani nu a precizat când va reveni pe teren, însă va rata turneul de la Wimbledon, care va debuta pe 27 iunie. 

„Săptămâna asta am atins un vârf al carierei mele, când voi deveni numărul doi mondial, dar în această dimineaţă a trebuit să mă supun unei intervenţii chirurgicale. După un control mai aprofundat în Germania, am primit confirmarea că cele trei ligamente laterale ale gleznei mele erau rupte. Pentru a reveni când mai rapid posibil în competiţie, pentru a asigura buna cicatrizare a tuturor ligamentelor şi a recăpăta o stabilitate totală a gleznei mele, operaţia a fost cea mai bună alegere”, a precizat Zverev, într-un comunicat.

Citeşte şi: Alexander Zverev va rata Wimbledonul după accidentarea de la Paris

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS