25.1 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăSportTenisEmma Răducanu şi Bianca Andreescu, din victorie în victorie la Madrid

Emma Răducanu şi Bianca Andreescu, din victorie în victorie la Madrid

Emma Răducanu s-a calificat în optimile de finală ale turneului WTA 1.000 de la Madrid, dotat cu premii totale de 6.575.560 de euro, după ce a trecut, duminică, de ucraineanca Marta Kostiuk, cu 6-2, 6-1. Jucătoarea de origine română a avut nevoie de doar 64 de minute pentru a-şi lua revanşa în faţa Martei Kostiuk, care o învinsese în toamna anului trecut, cu acelaşi scor, în sferturi la Cluj-Napoca.

În optimi, Răducanu va avea o altă adversară din Ucraina, pe Anhelina Kalinina, care a produs o surpriză duminică prin victoria în faţa spaniolei Garbine Muguruza, cu 6-3, 6-0.

De asemenea, şi Bianca Andreescu s-a calificat duminică în optimile de finală ale competiţiei din Spania. Aceasta a trecut de americanca Danielle Collins, favorită şase, cu 6-1, 6-1. Bianca va juca în optimi cu învingătoarea partidei dintre Jessica Pegula (SUA) şi Kaia Kanepi (Letonia).

Surprizie peste surprize

Naomi Osaka a fost învinsă şi ea fără drept de apel de Sara Sorribes Tormo, una dintre reprezentantele Spaniei, cu 6-3, 6-1, dar japoneza a acuzat probleme la tendonul lui Ahile.

Osaka, fost lider mondial, dar aflată acum pe locul 36 în lume, are patru titluri de Mare Slem în palmares, dar nu a depăşit până în prezent turul al treilea la Roland Garros, turneu care va debuta peste trei săptămâni.

Un alt nume important care a părăsit competiţia din capitala Spaniei este grecoaica Maria Sakkari, numărul cinci mondial, învinsă în trei seturi de rusoaica Daria Kasatkina, cu 3-6, 6-3, 6-1.

Citeşte şi: Halep, după victoria cu Badosa: „Vreau să devin mai bună pe zi ce trece!“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS