17.6 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportKarate / 65 de medalii pentru C.S. Budokan Tg. Jiu la Cupa Dacicus Orăștie

Karate / 65 de medalii pentru C.S. Budokan Tg. Jiu la Cupa Dacicus Orăștie

Sportivii clubului C.S. Budokan Tg. Jiu continuă seria surprizelor la campionatele de karate. După locul II de la Cupa Orașului Simeria, aceștia au urcat din nou pe podium, de data aceasta venind acasă cu Locul I de la Cupa Dacicus Orăștie
Sportivii pregătiți de Sensei Ștefan Zbora au participat la competitia Cupa Dacicus cu un numar de 50 de sportivi, care au intrat la probele de kata kumite si kihon. Toţi cei care au intrat în concurs fac parte din cele 3 sectii ale clubului Tg Jiu Turceni si Matasari.

Lupta pentru locul 1 a fost foarte mare, întrucât la această competiție au participat peste 35 de cluburi (370 de sportivi). Clubul Sportiv Budokan a reusit sa obtină 65 de medalii la probele la care a concurat.

Surpriza cea mare a oferit-o secția clubului de la Mătăsari, care, deși se află la început de drum, a reușit să se claseze pe podium la toate probele la care a participat. Performanțele sportivilor sunt posibile și datorită sprijinului Primăriei Mătăsari și a Consiliului Local Mătăsari.

„Pentru deplasarea în condiţii de siguranţă, firma S.C. GABICOST COM a pus la dispoziţia tuturor un autocar nou, inscripţionat pentru motivarea acestora si dorim să le mulţumim pentru acest cadou. Pe data de 7 mai, clubul nostru va organiza Cupa Gorjului, unde vor fii invitate peste 20 de cluburi“, a spus Sensei Ștefan Zbora.

Citeşte şi: Judo / O medalie de argint şi două de bronz pentru CSU Craiova la CN U21

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS