15.1 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăSportTenisAna Bogdan s-a „distrat“ cu Vekic, în primul tur de la Marbella

Ana Bogdan s-a „distrat“ cu Vekic, în primul tur de la Marbella

Ana Bogdan (România, 95 WTA) a reușit o victorie impresionantă în primul tur al turneului WTA 125 de la Marbella (Spania), scor 6-1, 6-0 cu Donna Vekic (Croația, 110 WTA).

Meciul disputat marți seară a durat numai 57 de minute, Ana Bogdan fiindu-i net superioară jucătoarei din Croația! Bogdan și-a asigurat un cec de 1.936 de dolari după calificarea în optimile competiției de categorie WTA 125.

Donna Vekic a câștigat primul titlu după patru ani și al treilea din carieră la Courmayeur (Italia), pe finalul sezonului trecut. Aceasta nu a avut însă nicio șansă în fața Anei Bogdan! Românca a servit excelent, reușind 5 ași și un procentaj de 90% pe primul serviciu! De partea cealaltă, Vekic nu a expediat niciun as și a câștigat doar 33% din mingile jucate cu primul serviciu.

După ce a învins-o fără drept de apel pe Donna Vekic, Ana Bogdan a dus la 2-1 scorul întâlnirilor directe cu jucătoarea din Croația! Pentru un loc în sferturile de finală de la Marbella, Bogdan se va lupta cu Anna Karolina Schmiedlova (Slovacia, 92 WTA). Sportiva slovacă s-a impus în ambele dueluri disputate cu Ana Bogdan pânâ acum în circuitul WTA: 6-3, 6-2 în semifinale la Bogota 2018, respectiv 4-6, 7-6(4), 7-5 în primul tur la București 2018.

Citeşte şi: Jaqueline Cristian, după accidentare: „Piciorul meu e mai puternic pe zi ce trece“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS