19.4 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăSportTenisTenis de masă / CSS Craiova a luat 2 medalii de bronz la CN de juniori II

Tenis de masă / CSS Craiova a luat 2 medalii de bronz la CN de juniori II

În weekendul trecut s-a desfășurat, la Dumbrăvița, Campionatul Național Individual și Echipe juniori II la tenis de masă.

La dublu băieți, perechea formată din Anghel Patrick (CSS Craiova) / Podar Cristian (CSM Bistrita) a cedat în semifinală cu scorul de 3-2 în fața perechii Istrate Robert (Steaua Buc) / Nagy Mihai (CSM Bistrița), obținând locul III.

La dublu fete, perechea Lazăr Eva (CSS Craiova) / Chira Camelia (CSM Zalau) a obținut tot locul III, cedând în semifinală cu scorul de 3-1 în fata dublului format din Sîngeorzan Cristina / Sferlea Alesia (CSM Arad).

La simplu băieți, Patrick Anghel a trecut pe rând de Ionuț Mortasifu (CSM Arad), scor 3-0, Raul Greucu (CSM Bistriţa), scor 3-0 şi de Eric Chiracheș (Steaua București), scor 3-0. În cele din urmă, acesta a cedat la mare luptă meciul pentru intrarea în semifinale, în faţa lui Podar Cristian (CSM Bistrita), scor 1-3. La final, Patrick s-a clasat pe locul V.

În proba de simplu fete, Eva Lazăr (prof. Cătălin Georgescu) a fost învinsă în optimile competiției de Iarina Precup (CSM Cluj), cu scorul de 3-0.

La proba pe echipe masculin, CSS Craiova, avându-i în componență pe Patrick Anghel, Alexandru Ilie și Albert Cega (prof. Liviu Nicoli) a fost învinsă în sferturi de CSM Bistrița, cu 3-1, clasându-se pe locul 5.

„Sunt mulțumit de rezultate, având în vederea valoarea sportivilor prezenți la această competiție. Ne bucură faptul că ne clasăm la majoritatea competiţiilor pe locuri fruntașe, alături de cluburi cu tradiţie în tenisul de masă. Îi felicit pe sportivi și le urez succes la competițiile următoare“, a spus Liviu Nicoli, pentru GdS.

Citeşte şi: Scrimă / Juniorii României au luat medaliile de aur la Campionatele Europene

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS