7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisCSM Craiova, lider incontestabil la CN pe Echipe Seniori. Se vede Divizia A!

CSM Craiova, lider incontestabil la CN pe Echipe Seniori. Se vede Divizia A!

În weekendul trecut, la Bistriţa, s-a desfășurat returul Campionatului Național pe Echipe Seniori-Divizia B. CSM Craiova, avându-i în componență pe Cristian Bărbulescu, Gabriel Poștoacă, Daniel Dan și Patrick Anghel, a făcut spectacol şi a obţinut victorii impresionante, toate cu 3-0. Astfel, clubul din Bănie a încheiat pe locul I în seria IV.

Băieţii pregătiţi de Liviu Nicoli au trecut pe rând de ACS Botoșani, CSS Odorheiul Secuiesc, FC Argeș Pitești, CS OK București, SCM Giurgiu, LTNM Tg Secuiesc și CS ,,U „Craiova.

Antrenorul sportivilor de la CSM Craiova, Liviu Nicoli, a mărturisit pentru GdS că este convins că în sezonul viitor elevii săi vor evolua în Divizia A.

„Sportivii mei au avut o evoluție foarte bună, atât în tur cât și în retur, câștigând detașat toate meciurile, fapt ce ne posibilitatea de a juca pentru promovare în luna aprilie cu CSM Buzău, ocupanta locului II din seria I. Avem în componența echipei sportivi foarte valoroși, foști sau actuali componenți ai Loturilor Naționale de juniori și tineret, sportivi medaliați la Campionatele Europene, Balcanice și Naționale. Am mare încredere în ei și sunt convins că în sezonul viitor vom evolua în Divizia A“, a spus Liviu Nicoli, pentru GdS.

Citeşte şi: Jaqueline Cristian, victoria carierei în faţa Rybakinei la Doha

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS