10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisSimona Halep, de nerecunoscut! Românca, fără nicio şansă cu Caroline Garcia

Simona Halep, de nerecunoscut! Românca, fără nicio şansă cu Caroline Garcia

Nimic nou în jocul Simonei Halep, care are parte de un nou rezultat dezamăgitor şi la Doha. Sportiva noastră nu s-a ridicat la nivelul partidei cu Caroline Garcia, în faţa căreia a cedat cu scorul de 6-4, 6-3, după o oră şi 33 de minute.

Simona Halep nu a fost suficient de agresivă pentru a putea dicta ritmul partidei, iar Caroline Garcia nu a așteptat prea mult pentru a se instala la conducerea meciului. Simona a stat prea departe de baseline, permițându-i adversarei să fie în control. Altfel zis, franţuzoaica a obținut meritat calificarea în turul al doilea de la WTA Doha.

Halep a încheiat cu 4 aşi şi 5 duble greşeli, nereuşind să câştige nicio minge de break din nouă oportunităţi. Garcia, care a avut o atitudine agresivă, a reuşit 5 aşi şi a comis 3 duble greşeli. Franţuzoaica a totalizat 30 de mingi direct câştigătoare, faţă de doar 14 ale Simonei Halep, chiar dacă a avut şi mai multe erori neforţate, 34-20.

Simona, deranjată de vânt?!

Pentru prezența pe tabloul principal de la Doha, Simona va primi 10.820 de dolari și un punct WTA în ierarhia de simplu. Reamintim că Halep a câştigat WTA Doha în 2014 şi 2019. Garcia a obţinut a doua victorie în fața Simonei Halep, după cea din 2017, de la Beijing. Românca a triumfat de 7 ori în meciurile directe.

Meciul a început cu o întârziere de o oră, dar acesta nu a fost singurul lucru care a deranjat-o pe Simona! Și vântul care a suflat cu putere la Doha a incomodat-o pe Halep, după cum a şi menţionat, iar fostul lider WTA părăsește turneul din seria WTA 1000 încă din primul tur.

Pentru româncă urmează participarea la Indian Wells și Miami (turnee care vor avea loc în luna martie).

Citeşte şi: Jaqueline Cristian şi Anna Bondar au trecut de primul tur la dublu de la Doha

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS