25.1 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăSportBaschetMichalis Kakiouzis: „Am simțit că nimeni nu poate să ne învingă“

Michalis Kakiouzis: „Am simțit că nimeni nu poate să ne învingă“

SCMU Craiova a reușit, miercuri seară, o calificare memorabilă în Final Four-ul Cupei României, după ce a revenit în fața Timișoarei de la -10 în manșa tur și s-a impus la 17 puncte diferență, scor 82-65.

La finalul partidei, tehnicianul Craiovei, Michalis Kakiouzis, le-a mulțumit fanilor pentru că au fost alături de echipă într-un număr foarte mare și a mărturisit că, în opinia sa, publicul a avut un rol important în victoria alb-albaștrilor.

„Fanii ne-au dat putere în acest meci, 50% din reușita noastră li se datorează. Au avut oportunitatea să vadă cum jucăm împotriva unei formații foarte bune, așa cum este Timișoara. Știam că trebuie să fim agresivi în apărare dacă vrem să avem o șansă pentru a câștiga meciul. Am început așa și așa, nu ne-am pierdut încrederea și cred că sfertul al treilea a fost cel mai bun parțial reușit de noi în acest sezon, atât în apărare cât și în atac. Sunt foarte fericit și mândru de băieți pentru calificarea în Final Four“, a spus Kakiouzis.

Să vină cel mai greu adversar!

Kakiouzis nu se gândește de acum la Final Four, care este programat în februarie 2022, dar a spus că își dorește să întâlnească cel mai dificil adversar.

„Lupta pentru trofeu se dă în februarie, acum avem alte meciuri importante în față. Trebuie să muncim în continuare din greu. Toți jucătorii au fost pregătiți să joace astăzi, nu contează că evoluează un minut, cinci minute sau trei minute. Suntem o echipă care progresează de la meci la meci. Acum am simțit că nimeni nu poate să ne învingă. Trebuie să jucăm mereu cum am făcut-o acum.

Nu mă interesează cu cine jucăm în semifinale. Va fi doar un singur meci, nu avem parte de o serie cum a fost acum. Avem alte lucruri la care să ne gândim acum. Cu siguranță ne vom pregăti bine pe atunci, sper să fie toți jucătorii sănătoși, dar până în februarie este mult timp. Îmi doresc să jucăm cu cel mai greu adversar. Ca să câștigi ceva, trebuie să treci de cel mai greu oponent. Noi suntem un adversar puternic și o echipă foarte bună de baschet, așa că vom vedea ce urmează în Cupă”, a încheiat tehnicianul grec.

Citește și: Atmosferă de vis, meci perfect! SCMU Craiova, calificare en fanfare în Final Four-ul Cupei

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS