8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVoleiA trecut victoria cu Ştiinţa Bucureşti, să vină Arcada!

A trecut victoria cu Ştiinţa Bucureşti, să vină Arcada!

SCMU Craiova a trecut fără probleme de Ştiinţa Bucureşti, scor 3-0 (25-15, 25-12, 25-19), în manşa tur a sferturilor de finală ale Cupei României şi astfel porneşte cu prima şansă la calificarea în Final Four.

La finalul partidei cu Ştiinţa Bucureşti, Andrei Georgescu şi Ştefan Lupu au vorbit despre desfăşurarea meciului, dar şi despre duelul tare cu Arcada Galaţi, de sâmbătă seară.

„Chiar dacă a fost 3-0 pe teren, cei de la Ştiinţa au pus probleme în anumite momente. Au o echipă tânără, de perspectivă şi au venit aici cu gândul să joace, nu neapărat să obţină victoria. Astfel de situaţii, când adversarii nu au presiune, ne pun în încurcătură, dar ne-am făcut treaba perfect, iar acum avem prima şansă să ne calificăm mai departe. Am pus în practică ceea ce am pregătit cu domnul antrenor la antrenamente şi se pare că ne-a ieşit. Sâmbătă jucăm cu Arcada şi sperăm să jucăm cât mai bine. Avem încredere într-un rezultat pozitiv, pentru că jocul nostru din ultima perioadă ne dă încredere“, a spus Andrei Georgescu.

Lupu: „Sperăm să ne ridicăm la nivelul partidei cu Arcada“

„Ne-am făcut meciul ăsta uşor pentru că am jucat la capacitate mare şi ne-am concentrat. Lucrurile au mers aşa cum trebuia, ne-au ieşit anumite scheme exersate la antrenament, deci totul a fost cum trebuie. Nici ei nu au venit în efectiv complet, dar contează că ne-am impus în trei seturi şi avem prima şansă la calificare. Cu Arcada, sâmbătă, va fi cu totul altceva. Cu siguranţă va fi un meci strâns. Ei vin pregătiţi aici, mai ales că au avut şi timp de a pregăti acest joc după ce şi-au amânat partida din Cupă cu Dinamo. Noi sperăm să ne ridicăm la nivelul partidei şi să încercăm să obţinem puncte, pentru că avem mare nevoie“, a punctat Ştefan Lupu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS