11.4 C
Craiova
miercuri, 29 mai, 2024
Știri de ultima orăSportTenisCe surpriză! Monica Niculescu, înlocuită din funcția de căpitan al naţionalei

Ce surpriză! Monica Niculescu, înlocuită din funcția de căpitan al naţionalei

Monica Niculescu a fost schimbată din funcția de căpitan al naționalei de Billie Jean King Cup! Înlocuitorul Monicăi este nimeni altul decât Daniel Dobre, unul dintre antrenorii Simonei Halep. Monica Niculescu a stat pe banca naționalei feminine de tenis la un singur meci, cel pierdut cu Italia la Cluj-Napoca în luna aprilie, scor 1-3! România a retrogradat atunci din Grupa Mondială, dar „tricolorele” au fost reprimite în elită după ce s-a creat un loc liber în calificările turneului final din 2022.

Dobre va deține, în paralel, funcția de căpitan-nejucător al naționalei de Billie Jean King Cup.

Federația Română de Tenis (FRT) a anunțat despărțirea de Monica Niculescu și înlocuirea sportivei din Slatina cu Daniel Dobre.

„Antrenorul Daniel Dobre este noul căpitan-nejucător al echipei României! Pentru meciul cu Polonia, căpitan-nejucător va fi antrenorul Daniel Dobre, director tehnic al FRT, care preia această onoare de la Monica Niculescu, cea care va continua să joace pentru echipa României.

Federația Română de Tenis îi mulțumește Monicăi Niculescu pentru totala ei implicare și pentru pasiunea de care a dat dovadă și îi transmite mult succes antrenorului Daniel Dobre”, a transmis FRT.

Citeşte şi: Simona Halep şi Sorana Cîrstea şi-au aflat primele adversare de la Linz

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS