34.5 C
Craiova
marți, 18 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportOrientare / Andra Anghel şi Alexandru Blejdea, medaliaţi cu aur la Cupa Ţărilor Latine

Orientare / Andra Anghel şi Alexandru Blejdea, medaliaţi cu aur la Cupa Ţărilor Latine

În perioada 30 octombrie -1 noiembrie, în provincia Extremadura, din Spania, s-a desfășurat a XXVI ediție a Cupei Țărilor Latine, competiție ce a cuprins probele de lungă distanță, medie distanță și sprint, toate acestea făcând parte din ,,World Ranking Events”. Clubul Sportiv Universitatea Craiova a aliniat la startul acestor probe următorii sportivi: Andra Anghel, Alexandru Blejdea, Costi Deaconescu și Mihai Mirea.

Sportivii au plecat la această competiție la câteva zile după campionatele Naționale de Noapte și Sprint Ștafetă Mixtă, unde Andra Anghel și Alexandru Blejdea au obținut titlurile de campioni naționali la ambele probe.

În Spania, Andra Anghel a alergat foarte bine în probele de lungă și medie distanță, unde a obținut medaliile de aur. De asemenea, aceasta a trebuit să se mulțumească cu medalia de argint în proba de sprint, unde reprezentanta Spaniei, Ana Isabel Toledo Navarro, a fost mai rapidă și a triumfat.

Alexandru Blejdea a ocupat locul I în proba de sprint și locul III în proba de lungă distanță. Costi Deaconescu, deși are doar 15 ani, a concurat la M18 elită, unde a fost al treilea în toate cursele. Mihai Mirea a obținut o medalie de bronz la M20 elită.

Citeşte şi: Irina Bara, victorie în optimi la Buenos Aires! Triumful de la Cluj îi prieşte

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS