11.4 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportJudo / Impresionăm la Cupa Modială! Eduard Şerban, medaliat cu aur la Dubrovnik

Judo / Impresionăm la Cupa Modială! Eduard Şerban, medaliat cu aur la Dubrovnik

Sportivul român Eduard Şerban a câştigat medalia de aur la cat. 100 kg, duminică, la Cupa Europeană de judo de la Dubrovnik (Croaţia).

Şerban l-a învins în optimi pe croatul Josip Kokeza, în sferturi s-a impus în faţa germanului Marvin Belz, în semifinale a dispus de britanicul Max Gregory, iar în finală l-a întrecut pe germanul Daniel Herbst.

În limitele cat. 70 kg, Serafima Moscalu a fost învinsă în optimi de suedeza Ida Eriksson, a învins două poloneze în recalificări, pe Natalia Nowaczyk şi Eliza Wroblewska, dar a fost întrecută de a treia, Karolina Miller, în meciul pentru bronz, clasându-se pe 5.

La cat. 78 kg, Alexandra Mazilu a încheiat şi ea pe locul 5. Mazilu a pierdut în sferturi meciul cu britanica Emma Reid, iar apoi şi meciul pentru bronz, cu croata Lea Gobec.

La cat. 52 kg, Cleonia Rîciu a pierdut în sferturi în faţa belgiencei Fiona Vanbiesbroeck, iar în recalificări a cedat în faţa britanicei Hannah Wood, încheind pe 7. La aceeaşi categorie, Alexandra Paşca a pierdut în optimi meciul cu slovena Anja Stangar, scire Agerpres.

La cat. 73 kg, Adrian Olaru l-a învins în turul secund pe bulgarul Edmon Belcev, însă a pierdut în optimi în faţa italianului Andrea Spicuglia. 

În concursul feminin, la cat. 57 kg, Denisa Aşchiopoaei a fost învinsă în primul tur de austriaca Julia Sommer.

Croaţia a ocupat primul loc în clasamentul pe medalii, cu 4 de aur, 3 de argint, 4 de bronz, urmată de Marea Britanie, 3-2-4, şi Italia, 2-1-1, etc. România a ocupat locul 6.

Citeşte şi: Judo / Alexandru Raicu a luat medalia de bronz la Grand Slam-ul de la Paris

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS