6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportLupte / Alisa Bora (CSU Craiova), locul al patrulea la CM de lupte pe plajă

Lupte / Alisa Bora (CSU Craiova), locul al patrulea la CM de lupte pe plajă

Pe Plaja „Neversea“, din Mamaia, în perioada 23-26 septembrie, a avut loc Campionatul Mondial de lupte pe plajă. Clubul CSU Craiova a participat cu trei sportivi, iar de remarcat este rezultatul Alisei Bora, cea care a încheiat pe locul al 4-lea. Ştefan Coman şi Gheorghe Constantin nu au reuşit să iasă din grupe.

Antrenorul luptătorilor, Aurel Cimpoeru, a explicat de ce Ştefan Coman nu a reuşit să se apropie de podium şi care a fost parcursul sportivilor la această competiţie.

„Alisa Bora a ieşit pe locul al patrulea la Campionatul Mondial, la secţiunea de juniori. Aceasta a întâlnit o sportivă din Turcia, pe care a depăşit-o, apoi a pierdut în semifinale în faţa unei alte românce, care este Campioană naţională la luptele pe plajă. Din păcare, acest rezultat a „aruncat-o“ pe locul al 4-lea.

De asemenea, au mai mai participat şi Ştefan Coman şi Gheorghe Constantin. Problema este că Ștefan a luptat pe antibiotice şi nu a reuşit să iasă din grupe. A pierdut în primul meci în faţa vicecampionului mondial de anul acesta. Coman nu a fost apt pentru competiţie, dar a fost nevoit să participe în vederea clasamentului final, poate avea vbreo şansă acolo. A avut, totodată, o problemă şi la gleznă, dar, cu toate astea, a luptat şi a câştigat două meciuri. Îmi pare rău că nu a mers mai departe, mai avea nevoie de un singur punct. Gheorghe Constantin a luptat la o categorie superioară, mai exact la 80 kg, deşi el are 72 kg şi nu a reuşit să iasă din grupe. Organizarea a fost foarte bună. Cei din Federaţie, împreună cu autorităţile din Constanţa şi Forul Internaţional au făcut o treabă excelentă“, a spus Aurel Cimpoeru, pentru GdS.

Citeşte şi: F1 / Mai câştigă şi Hamilton! Britanicul a triumfat la Soci şi a bifat cea de-a 100-a victorie

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS