10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportNe pregătim de startul sporturilor de sală! SCM Craiova, la drum cu patru echipe

Ne pregătim de startul sporturilor de sală! SCM Craiova, la drum cu patru echipe

-

Clubul SCM Craiova se pregăteşte de startul noului sezon competiţional cu nu mai puţin de patru echipe, asta după ce şi gruparea de volei fete a lui Lucian Zlotea a reuşit promovarea în primul eşalon. Astfel, începând de săptămâna viitoare, vom putea asista în Sala Polivalentă la meciuri de handbal, baschet, volei masculin şi volei feminin.

Vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, cei patru antrenori de la secţiile menţionate mai sus, împreună cu directorul SCM, Adrian Cosman, au prefaţat noul sezon care „bate la uşă“. La hanbdal, atât Bogdan Burcea, cât şi Adrian Cosman au promis că echipa va avea o altă faţă în acest an şi că emoţiile unei posibile retrogradări nu vor mai apărea. La secţia de baschet, managerul Marius Toma i-a ţinut locul antrenorului Kakiouzis, care încă nu a ajuns în ţară şi a vorbit despre obiectivele echipei din următorul campionat din LNBM.

Dacă la volei masculin echipa este pe jumătate schimbată, iar gândul principal a rămas tot la locurile fruntaşe, la fete Lucian Zlotea îşi propune să formeze o echipă competitivă, care să propună un volei de calitate. Bineînţeles, fiind primul an în Divizia A1, obiectivul principal este evitarea retrogradării.

Vezi VIDEO!

Citeşte şi: Michael Qualls, al 8-lea jucător care ajunge în Bănie. SCMU Craiova face echipă tare

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

„U“ Craiova – CFR Cluj 0-1 | Ocazii au...

Universitatea Craiova a pierdut la limită, scor 0-1, partida...

ȘTIRI GdS