10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFără medalii la lupte! Alina Vuc, învinsă în optimi la categoria 50 kg

Fără medalii la lupte! Alina Vuc, învinsă în optimi la categoria 50 kg

Alina Vuc a fost învinsă de bulgăroaica Miglena Gheorghieva Selişka, vineri, la lupte libere, în optimile de finală ale cat. 50 kg, la Jocurile Olimpice.

Vuc (27 ani), care la Rio, în 2016, s-a clasat doar pe locul 18, a pierdut destul de clar confruntarea cu adversara sa, nereuşind să o pună în dificultate aproape niciun moment.

Alina Vuc are în palmares două medalii de argint la Mondiale (2017, 2019), una de argint (2018) şi alta de bronz (2017) la Europene.

Alina Vuc nu mai are nicio şansă de a ajunge în recalificări, după ce Miglena Selişka a pierdut în sferturi în faţa americancei Sarah Ann Hildebrandt.

România a participat cu cinci luptători la JO de la Tokyo, Alin Alexuc-Ciurariu (cat. 130 kg) la lupte greco-romane, ceilalţi patru fiind la lupte libere, Alina Vuc (cat. 50 kg), Andreea Beatrice Ana (cat. 53 kg), Kriszta Tunde Incze (cat. 62 kg), Albert Saritov (cat. 97 kg).

Luptele româneşti vor încheia fără medalie la Tokyo, după ce Vuc şi Albert Saritov au fost eliminaţi din competiţie vineri.

Citeşte şi: Moral excelent pentru „Miki“! Buzărnescu a ajuns în sferturi la Winners Open

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS