14.2 C
Craiova
marți, 26 octombrie, 2021
Știri de ultima orăSportTenis de masă / Victorii pentru Ionescu și Szocs în primele dueluri de la Olimpiadă

Tenis de masă / Victorii pentru Ionescu și Szocs în primele dueluri de la Olimpiadă

Sportivii români au obţinut două victorii sâmbătă la tenis de masă, în cadrul Jocurilor Olimpice de la Tokyo, în probele de simplu masculin şi dublu mixt.

La dublu mixt, perechea Ovidiu Ionescu/Bernadette Szocs s-a calificat în sferturile de finală după ce a întrecut în primul tur cuplul slovac Lubomir Pistej/Barbora Balazova, cu scorul de 4-1 (11-8, 11-8, 12-14, 11-4, 11-9), în 35 de minute.

Duminică, în sferturi, Ionescu şi Szocs vor înfrunta chinezii Xin Xu/Shiwen Liu, campionii mondiali din 2019 şi principalii favoriţi la medalii la Tokyo.

La simplu masculin, Ovidiu Ionescu a trecut în primul tur de Xin Yan (Australia), cu 4-1 (11-7, 13-11, 7-11, 11-8, 11-6), în 34 de minute. Ionescu, vicecampion european în 2018, a dominat jocul şi a avut o singură sincopă, în setul al treilea, cedat cu 7-11.

În turul secund, Ovidiu Ionescu îl va înfrunta, duminică, pe brazilianul Gustavo Tsuboi.

La Tokyo, România participă cu echipa feminină (Daniela Dodean-Monteiro, Bernadette Szocs, Elizabeta Samara), cu Bernadette Szocs (simplu, dublu mixt), Elizabeta Samara (simplu) şi Ovidiu Ionescu (simplu, dublu mixt).

Citește și: JO / Marian Drăgulescu, locul 5 la sărituri după prima subdiviziune

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Un om de afaceri şi doi consilieri locali din...

Un om de afaceri, un consilier general în cadrul...

ȘTIRI GdS