12 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTokyo 2021 / Larisa Iordache va concura doar la bârnă: „Mă doare foarte rău glezna“

Tokyo 2021 / Larisa Iordache va concura doar la bârnă: „Mă doare foarte rău glezna“

Veștile de la Tokyo 2020 nu sunt foarte bune în ceea ce o privește pe Larisa Iordache. Sportiva noastră a decis să concureze doar la bârnă la competiţia supremă din Japonia. Inițial, gimnasta intenționa să încerce să se califice și în finala de la individual compus.

Multipla campioană europeană a explicat că durerile sunt greu de suportat, motiv pentru care nu poate face toate aparatele și se va axa doar la cel la care are cele mai mari șanse să intre în finală.

Larisa Iordache a explicat de ce nu va putea concura și la individual: „Mă doare foarte rău glezna. Durerile sunt foarte greu de suportat. Am avut antrenament și în sala de competiții, iar bârna pe care vom concura îmi place foarte mult. Sper ca în calificări să am o zi bună, să fiu liniștită când mă voi prezenta în fața arbitrelor!”.

Așadar, doar Maria Holbură va concura la toate cele 4 aparate la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Duminică, 25 iulie, sunt calificările, iar Larisa va încerca să obțină prezența în finală.

Ultimul titlu olimpic al României la gimnastică a fost obținut în 2012, la Londra. Performanța a fost realizată de Sandra Izbașa, la sărituri.

Citeşte şi: Tenis de masă / Impresionant! Echipa feminină a României U19, campioană europeană

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS