10.5 C
Craiova
vineri, 22 octombrie, 2021
Știri de ultima orăSportScrimă / Ana Maria Popescu a câştigat tot în Polonia şi a obţinut Carpathia Cup

Scrimă / Ana Maria Popescu a câştigat tot în Polonia şi a obţinut Carpathia Cup

Scrimera Ana Maria Popescu a câştigat, duminică, Carpathia Cup, competiţie organizată la Rzeszow (Polonia), informează FR Scrimă.

Concurând alături de alte 30 de spadasine din Austria, Cehia, Polonia şi Venezuela, Ana Maria Popescu a fost repartizată în grupa preliminară 1, alături de Paulina Wilaszek (Polonia), Emilia Korkus (Polonia), Cecylia Cieslik (Polonia), Elisabeth Pinggera (Austria), Leonore Praxmarer (Austria) şi Veronika Bieleszova (Cehia), anunţă News.ro.

Românca s-a calificat din grupă cu cinci victorii din şase posibile, iar pe tabloul principal a întâlnit-o, în primul meci, pe poloneza Emilia Korkus, de care a dispus cu 15-8. În sferturi, sportiva noastră a întrecut-o pe cehoaica Katerina Saligerova cu 15-9, iar în semifinale a învins-o pe numărul 30 mondial, poloneza Ewa Trzebinska, cu 10-9. În finală, Ana Maria Popescu a întâlnit-o pe poloneza Magdalena Piekarska-Twardochel şi s-a impus cu 9-8

Citeşte şi: UBT Cluj a umilit Oradea în ultimul meci din finală și a cucerit titlul în LNBM

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Intersecţii din Craiova, reorganizate pentru transportul public cu 1,3...

Intersecţia bulevardului Nicolae Titulescu cu strada Amaradia şi strada Constantin Brâncuşi va fi integrată în sistemul de management al traficului.

ȘTIRI GdS