19.5 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăSportLupte / Georgiana Lircă se întoarce acasă cu medalia de aur de la Europene

Lupte / Georgiana Lircă se întoarce acasă cu medalia de aur de la Europene

Luptătoarea română Georgiana Carla Lircă a cucerit medalia de aur în cadrul cat. 57 kg, joi, la Campionatele Europene de lupte pentru cadeţi de la Samokov (Bulgaria). Aceasta a învins-o în finală pe rusoaica Anghelina Pervuhina.

Miercuri, Lircă a trecut în optimi de Romaissa El Kharrubi (Franţa), în sferturi a dispus de belarusa Vladislava Kudin, iar în semifinale a câştigat în faţa turcoaicei Nazar Kaya.

O medalie şi-a asigurat şi Alexandra Voiculescu la cat. 40 kg, prin calificarea în finală. Ea o va înfrunta în meciul pentru medalia de aur pe ucraineanca Anastasia Polska. Joi, în primul tur, Alexandra Voiculescu a dispus de poloneza Martyna Oliwia Gabryl, în turul al doilea a cedat în faţa Anastasiei Polska, în turul al treilea s-a impus în faţa turcoaicei Cansu Ozer, iar în semifinale a întrecut-o pe rusoaica Tana Tiuliuş.

Isabela Cristina Marin a ocupat locul 4 la cat. 43 kg, după ce a trecut în recalificări de poloneza Wiktoria Ewa Jaroniek, dar a pierdut meciul pentru bronz cu ucraineanca Elizaveta Kulakovska.

Tot joi, la cat. 46 kg, Delia Gabriela Voiculescu a învins-o în preliminarii pe poloneza Kamila Laura Kasprow, dar a pierdut în sferturi cu Kornelia Nikolett Laszlo (Ungaria).

În limitele cat. 53 kg, Kriszta Kafai a fost învinsă în calificări de azera Asmar Jankurtaran.

La cat. 69 kg, Maria Magdalena Panţîru a pierdut în preliminarii în faţa rusoaicei Alina Rîbkina.

Citeşte şi: La dublu da, la simplu ba! Monica Niculescu va juca în semifinale la Nottingham

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS