5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalSCM Vâlcea a început mutările! Patru jucătoare au ajuns deja Zăvoi

SCM Vâlcea a început mutările! Patru jucătoare au ajuns deja Zăvoi

SCM Rm. Vâlcea și-a anunțat oficial patru dintre achizițiile pentru sezonul următor. Este vorba despre Olga Gorshenina, Bobana Klikovac, Elena Dache și Yevheniia Levchenko. Fosta campioană a României va avea și un nou antrenor principal, pe sârbul Goran Kurtes. După 3 sezoane la SCM Rm. Vâlcea, Florentin Pera a plecat la CSKA Moscova, unde a semnat un contract pe 2 ani.

Vâlcea va miza în sezonul viitor pe două rusoaice, Olga Gorshenina (30 ani, inter stânga, venită de la CSKA Moscova) și Yevheniia Levchenko (26 ani, extremă dreapta, de la Astrakhanochka, Rusia). Lotul a mai fost completat cu două jucătoare din Liga Florilor: Bobana Klikovac (25 ani, pivot, de la Buzău) și Elena Dache (24 ani, coordonator de joc, de la Dunărea Brăila).

Vâlcea s-a despărțit până acum de Marta Batinovic (Buzău), Marta Lopez și Alicia Fernandez (ambele la Rapid), Andreea Țîrle (Minaur) și Maren Aardahl (Odense).

Coordonatorul secției de handbal de la SCM, Florin Verigeanu anunță că obiectivul echipei în sezonul viitor va fi tot o clasare în primele poziții.

„Pentru moment acestea sunt noutățile, dar este foarte posibil să mai apară jucătoare până începe campionatul. Obiectivul nostru va fi tot clasarea în primele locuri, sper să fie un an mult mai bun decât sezonul trecut. Cu ajutorul fanilor, vrem să avem evoluții cât mai bune în campionat și în cupele europene”, a anunțat Florin Verigeanu, citat de Prosport.

Citeşte şi: Michalis Kakiouzis, un nume uriaş pe banca tehnică a SCMU Craiova

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS