10.3 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăSportGimnastică / Larisa Iordache: „La Olimpiadă vreau să lupt pentru medalie!“

Gimnastică / Larisa Iordache: „La Olimpiadă vreau să lupt pentru medalie!“

Gimnasta Larisa Iordache, care a avut mai multe probleme de sănătate în ultima perioadă, a declarat, miercuri, că îşi doreşte ca la Jocurile Olimpice de la Tokyo să aibă posibilitatea să se lupte pentru câştigarea unei medalii.

„Mă simt bine acum, mai am încă două săptămâni de tratament, de administrare a antibioticului. Mă bucur că am revenit la antrenamente, eram nerăbdătoare şi sper din suflet să nu mai am probleme. Am timp de antrenamente, totul este pus la punct, sper ca la Jocurile Olimpice să am nişte exerciţii foarte bune şi să mă lupt la ceea ce îmi doresc eu, la medalie. Pentru că îmi doresc din suflet să îmi fac integralele aşa cum pot eu mai bine”, a declarat Larisa Iordache, citată de Agerpres.

Larisa Iordache s-a calificat la JO de la Tokyo, după ce a ocupat locul patru în calificările feminine, la Campionatele Europene de gimnastică artistică de la Basel, care au avut loc în luna aprilie. După concurs, sportiva a fost internată în spital din cauza unei infecţii la rinichi şi nu a mai putut evolua în finala de la individual compus şi în cele de la bârnă şi sol.

Citeşte şi: Uşor, uşor spre finală! Begu şi Errani, în sferturile probei de dublu de la Roma

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS