15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportJudo / A bătut tot! Adrian Şulcă, medaliat cu aur la Openul European de la Zagreb

Judo / A bătut tot! Adrian Şulcă, medaliat cu aur la Openul European de la Zagreb

Sportivul român Adrian Şulcă a cucerit medalia de aur la Openul European de judo de la Zagreb, sâmbătă, la cat. 73 kg, după ce l-a învins în finală pe italianul Augusto Meloni.

Şulcă l-a întrecut în turul al doilea pe israelianul Hadar Ben Bassat, în optimi a câştigat în faţa ucraineanului Vladislav Kolobov, în sferturi a dispus de polonezul Wiktor Mrowczynski, pentru ca în semifinală să se impună în faţa altui israelian, Yehonatan Elbaz.

La cat. 60 kg, Alexandru Matei a pierdut în turul al doilea în faţa maghiarului Bence Farkas.

În limitele cat. 66 kg, Adrian Olaru l-a învins în primul tur pe maltezul Jeremy Saywell, în turul secund a dispus de israelianul Yair Elkind, în optimi l-a învins pe britanicul Gregg Varey, dar a pierdut în sferturi în faţa spaniolului Adrian Nieto Chinarro.

Laurenţiu Borş-Dumitrescu l-a învins în turul secund pe ucraineanul Karo Marandian, dar a cedat în optimi în faţa israelianului Eylon Barsheshet. Alin Albu a câştigat în primul tur în dauna polonezului Bartlomiej Garbacik, dar a pierdut apoi în faţa italianului Matteo Piras.

Cleonia Riciu, eșec încă din primul tur

La feminin, la cat. 48 kg, Ana Sîrbu a pierdut în turul secund în faţa belgiencei Lois Petit.

În cadrul cat. 52 kg, Elena Stere a fost învinsă în turul al doilea de bosniaca Erza Muminoviq. Craioveanca Cleonia Rîciu a fost întrecută în prima rundă la cat. 57 kg, de poloneza Lucja Obal. 

La cat. 63 kg, Florentina Ivănescu a învins-o în turul secund pe poloneza Agata Zacheja, pierzând în optimi în faţa croatei Iva Oberan.

Citește și: Teoretic ușor, practic rămâne de văzut! Halep, favorită certă în turul 2 la Madrid

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS