20.5 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHaltere / Aur pentru România! Raluca Olaru se întoarce cu două medalii de la CE

Haltere / Aur pentru România! Raluca Olaru se întoarce cu două medalii de la CE

Raluca Olaru a avut o zi de neuitat la Campionatele Europene de haltere! La Moscova, românca a cucerit, miercuri, două medalii: una de aur și una de bronz.

La Campionatele Europene de haltere, de la Moscova, Raluca Olaru a câştigat aurul la stilul smuls, cu 98 kg, având câştig de cauză în faţa britanicei Emily Godley, tot 98 kg, datorită greutăţii corporale. Românca a cântărit 66,5 kg, iar Godley 70,42 kg.

La aruncat, Godley s-a impus cu 129 kg, fiind urmată de Durante, 122 kg, de turcoaica Berfin Altun, 121 kg, în timp ce Olaru a ocupat locul al patrulea, cu 120 kg.

Raluca Olaru a cucerit bronzul la total, cu 218 kg.

Sportivele din țara noastră au cucerit în total şapte medalii de aur: Monica Suneta Csengeri – trei la cat. 49 kg, Loredana Toma – trei la cat. 64 kg, Raluca Olaru – cat. 71 kg la smuls), patru de argint (Cosmina Pană – cat. 45 kg la aruncat, Mihaela Valentina Cambei – cat. 49 kg la aruncat, Valentin Iancu-Ionadi – cat. 55 kg la aruncat şi total) şi două de bronz (Mihaela Valentina Cambei – cat. 49 kg la total, Raluca Olaru – cat. 71 kg la total.

Citeşte şi: Buzărnescu vrea trofeul de la Bogota! Românca va juca în semifinalele de dublu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS