7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisS-a răzgândit şi cu Dubai! Simona Halep s-a retras de la turneul din Emirate

S-a răzgândit şi cu Dubai! Simona Halep s-a retras de la turneul din Emirate

După ce a anunţat săptămâna trecută că nu va mai participa la turneul de la Doha, Simona Halep a declarat forfait şi pentru competiţia de la Dubai, care va avea loc săptămâna viitoare.

Concursul de la Dubai (Emiratele Arabe Unite) era, însă, mult mai important decât cel de la Doha, iar vestea retragerii Simonei îi ia prin surprindere pe fani. Halep a câștigat turneul de la Dubai anul trecut, după 3-6, 6-3, 7-6(5) în finala cu Elena Rybakina (Kazahstan).

De la concursul de categorie WTA 1000 vor lipsi, astfel, cele mai importante jucătoare din circuit: Ashleigh Barty (Australia, 1 WTA), Naomi Osaka (Japonia, 2 WTA), Simona Halep (România, 3 WTA), dar și Serena Williams (SUA, 7 WTA).

Turneul de la Dubai, denumit oficial „Dubai Duty Free Tennis Championships”, este dotat cu premii în valoare totală de 1,84 milioane de dolari la ediția din acest an. Simona Halep a jucat ultimul meci oficial pe 16 februarie, când a fost învinsă de Serena Williams, 3-6, 3-6 în sferturile Grand Slam-ului de la Australian Open.

Simona Halep are o imagine excelentă în Emiratele Arabe Unite, fiind ambasadoarea companiei Dubai Duty Free! Aceasta sponsorizează turneul WTA din capitala Emiratelor Arabe Unite. Totodată, firma Dubai Duty Free se ocupă de gestionarea magazinelor duty-free din Dubai.

Cu toate acestea, Halep nu va mai juca la ediția din 2021! Sportiva din Constanța este așteptată acum la Miami Open, turneu WTA 1000 programat în perioada 23 martie – 3 aprilie! Dar rămâne de văzut dacă Simona va merge în SUA sau va prefera să revină pe teren în sezonul de zgură.

Citeşte şi: Îi prieşte Rotterdam! Horia Tecău va juca în sferturile competiţiei

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS