17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalLiga 1 / LPF a anunțat echipa etapei a 24-a. Un singur „leu“ s-a remarcat!

Liga 1 / LPF a anunțat echipa etapei a 24-a. Un singur „leu“ s-a remarcat!

Liga Profesionistă de Fotbal a anunțat astăzi echipa etapei a 24-a din Liga 1. Universitatea Craiova a câștigat la limită meciul cu FC Hermannstadt, iar membrii LPF au remarcat un component al Științei. Este vorba despre marcatorul golului, Alex Cicâldău, care a transformat perfect o lovitură liberă de la marginea careului.

Iată cum arată echipa etapei a 24-a întocmită de LPF:

PORTAR:

Alexandru Buzbuchi (27 de ani / Gaz Metan) – Deşi echipa sa a pierdut, a avut nu mai puţin de opt intervenţii decisive prin care i-a ţinut pe medieşeni în joc până spre final.

FUNDAŞI:

Georgi Pashov (30 de ani / Academica) – A făcut un joc defensiv fără greşeli majore. El şi Vâlceanu au fost cei mai buni jucători de pe teren în meciul cu Sepsi OSK.

Luka Maric (33 de ani / FC Argeş) – Este un fundaş experimentat, iar asta se vede tot mai mult în evoluţiile defensivei argeşene.

Daniel Graovac (27 de ani / Astra) – A fost imbatabil în duelurile cu atacanţii adverşi. De remarcat colaborarea excelentă cu Valerică Găman, colegul său din centrul defensivei giurgiuvene.

Mario Camora (34 de ani / CFR Cluj) – A arătat şi în acest meci că este liderul capabil să-şi motiveze colegii, să-i facă să creadă în victorie. A ajuns la 289 de jocuri disputate în CASA Liga 1.

MIJLOCAŞI:

Darius Olaru (22 de ani / FCSB) – Continuă evoluţiile solide în tricoul roş-albaştrilor, pentru care a înscris a patra oară în ediţia curentă.

Mihai Bordeianu (29 de ani / CFR Cluj) – A rămas acelaşi jucător care consumă multă energie pe durata unui meci. A dominat centrul terenului, unde a oprit construcţia adversarilor.

Alexandru Cicâldău (23 de ani / Universitatea Craiova – FOTO) – Mutat pe un post mai ofensiv, a înscris pentru a opta oară în acest sezon, în care mai are în cont şi două pase decisive.

ATACANŢI:

Valentin Gheorghe (24 de ani / Astra) – A marcat unul dintre cele mai frumoase goluri din această rundă, direct din lovitură liberă. A fost a șasea reuşită izbutită de giurgiuvean în ediţia curentă.

Albert Stahl (22 de ani / Astra) – Tânărul fotbalist giurgiuvean devine o prezenţă tot mai vizibilă pe teren. Contra lui Dinamo, Albert a marcat al treilea gol în sezonul actual.

Cristi Dumitru (19 ani / FC Argeş) – A avut o evoluţie formidabilă! A contribuit cu pasă decisivă la reuşita lui Malele şi a fost principalul pericol pentru poarta adversă.

ANTRENORUL ETAPEI:

Andrei Prepeliţă (35 de ani / FC Argeş) – Alături de Mihai Ianovschi, a reuşit să schimbe total jocul echipei. Sub conducerea celor doi, piteştenii au ajuns la 11 meciuri fără înfrângere, egalând cele mai bune serii de invincibilitate din istoria argeşenilor, prima în ediția 1971-1972 şi a doua în sezonul 1997-1998.

Liga 1, etapa 24:

Vineri, 19 februarie: FC Voluntari – FC Argeş 0-1, Universitatea Craiova – Hermannstadt 1-0.
Sâmbătă, 20 februarie: Sepsi Sf. Gheorghe – Academica Clinceni 0-0, FCSB – Chindia Târgoviște 1-0.
Duminică, 21 februarie: Gaz Metan Mediaș – CFR Cluj 0-1, Astra Giurgiu – Dinamo 2-0.
Luni, 22 februarie: UTA Arad – FC Botoșani 0-0, FC Viitorul – Poli Iași – amânat.

Clasament:

Etapa 25:

Vineri, 26 februarie – ora 20.30: Dinamo – Viitorul;
Sâmbătă, 27 februarie – ora 12.30: Gaz Metan – UTA, ora 15.00: Clinceni – Astra, ora 20.00: Chindia – Universitatea Craiova;
Duminică, 28 februarie – ora 18.00: FC Hermannstadt – Sepsi, ora 20.30: FC Botoşani – FCSB;
Luni, 29 februarie – ora 17.30: Poli Iaşi – FC Voluntari, ora 20.30: CFR Cluj – FC Argeş.

Citeşte şi: Elvir Koljic, din nou la antrenamentele Științei! Te așteptăm pe teren, leule!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS