18.7 C
Craiova
marți, 7 mai, 2024
Știri de ultima orăSportTenisIrina Begu, meci mare cu numărul 35 WTA la Melbourne

Irina Begu, meci mare cu numărul 35 WTA la Melbourne

Irina Begu (România, 79 WTA) a reușit o victorie importantă, în fața favoritei numărul 11 a turneului WTA „Gippsland Trophy” de la Melbourne, Saisai Zheng (China, 42 WTA): 3-6, 7-5, 6-4.

Irina Begu a avansat în turul secund la „Gippsland Trophy”, competiție a cărei favorită principală este Simona Halep (România, 2 WTA), după o victorie muncită în fața chinezoaicei Saisai Zheng. Irina a pierdut primul set, dar a demonstrat că a rămas o luptătoare și a obținut calificarea după două ore și 50 de minute.

În actul secund, Irina a realizat un break rapid, însă a avut emoții după ce adversara a revenit și a egalat la 5. Românca a forțat din nou, și-a adjudecat ultimele două game-uri și inclusiv setul.

În decisiv, cele două au mers umăr la umăr, dar Irina a fost inspirată într-un moment cheie, câştigând a treia minge de meci pe care și-a creat-o pe serviciul adversarei. Scor final 3-6, 7-5, 6-4, iar Irina Begu merge mai departe în ciuda celor 10 duble greșeli pe care le-a comis! Sportiva noastră se va duela pentru un loc în optimile de finală cu Aliaksandra Sasnovich (Belarus, 90 WTA).

Begu și-a asigurat un cec de 4.250 de dolari. Irina s-a antrenat cu Simona Halep pe durata carantinei efectuate la Adelaide și se pare că acest lucru a fost benefic pentru ambele sportive.

Citeşte şi: Simona Halep, în optimi la Melbourne după o prestaţie solidă cu Potapova

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS