13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportF1 / Marele Premiu al Australiei a fost oficial amânat pentru luna noiembrie

F1 / Marele Premiu al Australiei a fost oficial amânat pentru luna noiembrie

Marele Premiu al Australiei, care urma să se desfăşoare pe 21 martie la Melbourne, în deschiderea noului sezon de Formula 1, a fost reprogramat pe 21 noiembrie. De asemenea, și Grand Prix-ul Chinei, prevăzut pe 11 aprilie la Shanghai, a fost amânat la rândul său pentru o dată nedeterminată, a anunţat promotorul Campionatului Mondial de Formula 1.

În contextul pandemiei de Covid-19, sezonul 2021 de Formula 1, care cuprinde în continuare pe hârtie 23 de Mari Premii, nu va mai debuta aşadar în Australia, ci în Bahrain, pe 28 martie, înainte de a se deplasa pe 18 aprilie la Imola (Italia).

Cel mai puternic campionat automobilistic al planetei se va încheia anul acesta cu o săptămână mai târziu decât era prevăzut, pe 12 decembrie la Abu Dhabi, în loc de 5 decembrie.

Anul trecut, Marele Premiu al Australiei a fost anulat cu doar câteva ore înaintea primei sesiuni de antrenamente, după ce un membru al echipei McLaren a fost testat pozitiv la COVID-19.

În cele din urmă sezonul de Formula 1 a început în iulie, în Austria, calendarul fiind refăcut şi cuprinzând 17 curse în Europa şi Orientul Mijlociu în loc de 22, cât fuseseră prevăzute.

Citește și: Judo / Andreea Chiţu și Loredana Ohâi, învinse în primul tur al Mastersului de la Doha

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS