15.1 C
Craiova
duminică, 5 mai, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalAmical / România - Belarus se va disputa pe „Ilie Oană“

Amical / România – Belarus se va disputa pe „Ilie Oană“

Partida amicală a echipei naţionale de fotbal a României cu Belarus din 11 noiembrie (ora 19:00) se va disputa la Ploieşti, pe Stadionul „Ilie Oană”. Anunţul a fost făcut de către Federaţia Română de Fotbal, pe site-ul său oficial.

„Pentru respectarea cerinţelor UEFA privind numărul de partide al unei echipe reprezentative per an calendaristic şi respectarea calendarului fixat de forul continental pentru început de noiembrie, FRF a perfectat un meci amical pentru prima reprezentativă.

Întâlnirea va avea loc pe data de 11 noiembrie 2020, iar stadionul-gazdă va fi ‘Ilie Oană’ din Ploieşti. Ora de start va fi 19:00″, se arată pe site-ul citat.

Belarus ocupă locul 90 în clasamentul FIFA. A pierdut semifinala play-off-ului pentru EURO 2020 în Georgia, 0-1. În Liga Naţiunilor, în această toamnă, a jucat cu Albania (0-2 acasă), Kazahstan (2-1 în deplasare), Lituania (2-2 în deplasare) şi din nou Kazahstan (2-0 acasă).

După acest amical, România va întâlni, la 15 noiembrie, reprezentativa Norvegiei (Arena Naţională, Bucureşti) şi în 18 noiembrie, selecţionata Irlandei de Nord (Belfast), în Liga Naţiunilor.

Citeşte şi: Alex Mitriţă a impresionat de la primul meci. Olteanul, premiat de Liga din Arabia

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS