16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisSimona Halep: „Voi merge cu zâmbetul pe buze la Roland Garros”

Simona Halep: „Voi merge cu zâmbetul pe buze la Roland Garros”

Jucătoarea română de tenis Simona Halep (2 WTA), care luni a câştigat turneul WTA de la Roma a spus că Roland Garros este doar un alt turneu, care nu va pune presiune pe ea, şi că va merge acolo cu zâmbetul pe buze.

„Roland Garros? Este doar un alt turneu, nu voi pune presiune pe mine, voi merge cu zâmbetul pe buze! Este evident visul tuturor jucătorilor de a câştiga turneul, deci este şi visul meu, dar nu mă uit atât de departe. Vreau doar să merg acolo, sa mă obişnuiesc din nou cu terenurile, cu atmosfera şi să încerc să câştig fiecare meci. Fiecare meci este o luptă, sunt pregătită pentru asta, dar vom vedea ce se va întâmpla”, a spus Simona, după triumful de la Roma.

În ceea ce priveşte cazurile pozitive de Covid-19 anunţate la Roland Garros, care au condus la excluderea a cinci jucători, românca nu şi-a ascuns îngrijorarea.

„Da, am auzit despre asta şi, desigur, mă îngrijorează. Dar sunt sigură că vor fi puse în aplicare măsurile necesare şi vom fi în siguranţă. Voi vedea cum mă simt odată ce voi ajunge acolo”, a adăugat românca.

Calificările pentru tabloul principal al turneului de la Roland Garros au debutat luni şi se vor încheia vineri.

Amânată cu patru luni din cauza pandemiei, competiţia de Grand Slam din capitala Franţei se va desfăşura în mod excepţional toamna în acest an, între 27 septembrie şi 11 octombrie.

Ca urmare a măsurilor sanitare legate de coronavirus, turneul parizian va putea primi un număr maxim de 5.000 de spectatori pe zi.

Citeşte şi: Simona Halep şi-a consolidat poziţia a doua în clasamentul WTA

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS