10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVoleiÎncă un transfer pentru SCMU Craiova. Evgenija Milivojevic va juca în Bănie

Încă un transfer pentru SCMU Craiova. Evgenija Milivojevic va juca în Bănie

Echipa feminină de volei SCMU Craiova a mai realizat un transfer important în această perioadă. Conducerea clubului oltean a ajuns la un acord cu Evgenija Milivojevic, din Muntenegru, pentru a evolua în sezonul 2020-2021 în Bănie.

Evgenija are 26 ani, 178 cm înalțime şi este coordonator. A mai jucat în cariera sa la Aguere La Laguna (Spania), Penicilina Iași, și Zok Luka Bar (Muntenegru) şi FC Argeş Piteşti. De asemenea, aceasta este şi componentă a naţionalei Muntenegrului.

Tehnicianul Craiovei, Lucian Zlotea, s-a arătat încântat de noua „reuşită” a clubului şi este convins că sportiva muntenegreancă va fi de folos în noul sezon.

„În urma negocierilor din ultimele săptămâni s-a reuşit aducerea în cadrul echipei a Evgenijei Milivojevic, o coordonatoare originară din Muntenegru. Sunt foarte bucuros că am primit sprijinul necesar pentru acest transfer şi am mare încredere că această jucătoare va aduce un plus echipei. Este o jucătoare cu experienţă, chiar la nivelul naţionalei Muntenegrului, o jucătoare pe care o cunoaştem şi din cadrul Diviziei A din România, unde a evoluat pentru Penicilina Iaşi şi FC Argeş Piteşti. Îi doresc mult succes şi îi mulţumesc pentru încrederea acordată”, a spus Lucian Zlotea, antrenor SCMU Craiova.

Citeşte şi: Simona Halep: „Voi merge cu zâmbetul pe buze la Roland Garros”

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS