24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportTenis de masă / Eliza Samara a fost testată pozitiv

Tenis de masă / Eliza Samara a fost testată pozitiv

Jucătoatea de tenis de masă, Eliza Samara, este infectată cu Covid-19. Sportiva în vârstă de 31 de ani a făcut mai multe teste în ultima perioadă, dar cel pozitiv a venit după ce aflase că a avut contact cu o persoană infectată.

În 14 august, multipla campioană continentală s-a supus unui test pentru depistarea virusului SARS-CoV-2, care a rezultat negativ. Weekend-ul acela a fost liber, iar Eliza Samara a aflat imediat după că a intrat în contact cu o persoană infectată, informează Gsp.

„De marţi, 18 august, Eliza a intrat în autoizolare. Apoi, pe 20, a repetat testul, iar acesta a ieşit pozitiv. Rezultatul l-a primit la finalul săptămânii trecute. Eliza este asimptomatică, nu urmează niciun tratament și stă acasă, la Constanța. Ceilalți componenți ai lotului național s-au testat și ei, au ieșit negativi, a explicat Beatrice Romanescu, director de marketing al Federației Române de Tenis de Masă.

Campioană europeană la simplu în 2015, la ediția desfășurată la Ekaterinburg, Samara evoluează la echipa poloneză de club KTS Enea Siarka Tarnobrzeg. Ea mai are în palmares două titluri continentale cu echipa, două la dublu și două la dublu mixt plus cinci medalii de argint și cinci de bronz. 

Citeşte şi: Usain Bolt ar fi infectat cu Covid-19 după ce a dat o petrecere

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS