8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalCristiano Bergodi: „Sezonul acesta va fi unul mult mai bun”

Cristiano Bergodi: „Sezonul acesta va fi unul mult mai bun”

-

Vacanța s-a încheiat, cantonamentul la fel, iar de mâine începe treaba. Universitatea Craiova va debuta sâmbătă în noul sezon competițional din Liga 1, în deplasare la Sepsi, într-un joc care se anunță mai mult decât interesant.

Trupa lui Leo Grozavu a reușit mai multe transferuri după încheierea campionatului precedent, iar acum Sepsi pare să fie pregătită să se lupte pentru un loc în play-off. În tabăra Craiovei au avut loc mai multe modificări până în prezent. Dacă Nițu și Octavian Popescu au ajuns la un acord cu Gaz Metan, respectiv Turris pentru următorul sezon, iar Uros Cosic s-a despărțit definitiv de alb-albaștri, lotul oltenilor a fost completat cu trei jucători valoroși și cu destulă experiență în fotbalul românesc: Marius Constantin, Paul Papp și Alexandru Tudorie.

Tehnicianul Craiovei, Cristiano Bergodi, a vorbit puțin despre jocul cu Sepsi, din prima etapă. Acesta a declarat că are încredere în propria echipă și este bucuros că nu au apărut modificări extrem de importante în lotul echipei. De asemenea, antrenorul Științei consideră că anul acesta va fi unul mult mai bun, dar pentru moment își dorește ca elevii săi să debuteze cu dreptul în noul campionat.

Vezi video!

Citește și: Uros Cosic a părăsit Bănia. Vezi anunţul clubului!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Patru tineri s-au bătut ziua în amiaza mare pe...

Poliţiştii Secţiei 5 Poliție Craiova au fost sesizați vineri...

ȘTIRI GdS