12.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisSimona Halep și Serena Williams, sportivele din Top 10 care intră pe teren

Simona Halep și Serena Williams, sportivele din Top 10 care intră pe teren

Simona Halep și Serena Williams se află la primele turnee după întreruperea de cinci luni a circuitului WTA. Românca (2 WTA), și americanca (9 WTA) sunt primele jucătoare dintre primele zece care vor intra pe teren săptămâna viitoare. Simona Halep va fi prezentă la turneul de la Praga, unul care se desfășoară pe zgură, iar Serena Williams va lua parte la întrecerea de la Lexington, care se joacă pe hard.

Circuitul feminin s-a reluat săptămâna aceasta la Palermo, în Italia, dar nicio fată din Top 10 nu a fost prezentă.

Halep a disputat ultimele meciuri în luna februarie, la Dubai, turneu pe care l-a câștigat. Înainte de această competiție, ea mai jucase la Adelaide, unde a ajuns până în „sferturi” și la Australian Open, unde a ajuns până în semifinale. Simona Halep va fi principala favorită la Praga la simplu, ea urmând să evolueze și la dublu alături de Barbora Strycova. 

Tragerea la sorți a tabloului la simplu va avea loc sâmbătă. Alături de Simona mai sunt prezente pe grila principală Irina Begu, Patricia Țig și Ana Bogdan, iar în calificări sunt Gabriela Ruse, Jaqueline Cristian, Irina Bara și Laura Ioana Paar. 

Citește și: Patru românce vor juca în calificări la Praga

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS