13.7 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024
Știri de ultima orăSportKarate / Florin Mureșan, multiplu campion național, a rămas paralizat de la gât în jos

Karate / Florin Mureșan, multiplu campion național, a rămas paralizat de la gât în jos

​Florin Mureșan este membru al lotului național de Karate Tradițional. El este multiplu campion național, european și mondial, dar se pare că soarta nu i-a surâs. Sportivul român trece prin momente foarte dificile după ce a rămas paralizat de la gât în jos.

Florin s-a accidentat grav în urma unei sărituri în bazin, acesta suferind o fractură de coloană cervicală (vertebrele C6, C7).

„El este Florin Mureșan, membru al lotului național de Karate Tradițional, multiplu campion național, european și mondial și, totodată, inspector în cadrul structurii SASS aparținând Penitenciarului Arad. De peste 20 de ani practicant de karate tradițional, Florin a reprezentat România cu onoare și mândrie, palmaresul său de medalii fiind unul impresionant. În urma unui accident nefericit, acesta a suferit o fractură de coloană cervicală (vertebrele C6, C7).

Marea familie a Karate-ului Tradițional este alături de Florin în aceste clipe de grea încercare prin care trece. Facem un apel către cei ce ne pot ajuta în demersul nostru de a strânge banii necesari operațiilor și tratamentelor prin care acesta urmează să treacă în lungul proces de recuperare ce îl așteaptă. Să îi transmitem cu toții un gând bun și însănătoșire grabnică!”, este mesajul transmis de către Federația Română de Karate Tradițional.

A fost deschis un cont în care toți cei interesați pot dona pentru ca Florin să poată avea parte de banii necesari operațiilor și tratamentelor de recuperare.

Conturile sunt:
LEI: RO90BTRLRONCRT0125847001
EURO: RO40BTRLEURCRT0125847001
Titular cont: Muresan Florin Paul.

Citește și: Marian Drăgulescu: Sper ca gimnastica românească să revină acolo unde îi este locul

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS