17.9 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAtletism / Cupa României Open Juniori, prima întrecere națională a sezonului

Atletism / Cupa României Open Juniori, prima întrecere națională a sezonului

Stadionul bucureștean Iolanda Balaș Soter a găzduit ieri și astăzi (24-25 iulie) prima competiție de după perioada de pandemie, și anume Cupa României OPEN juniori.

La această competiție a participat un număr mare de atleți, care au avut parte și de condiții de maximă siguranță, securitate impusă de condițiile speciale ale stării de alertă, informează FRA.

Probele concursului rezervat juniorilor 1, 2 (U20, U18), cei din categoria U16 respectând regulamentul cadeților și intrând în clasamentul acestora, au fost următoarele:

Masculin: 100 m, 200 m, 400 m, 110 m garduri, 400 m garduri, înălţime, prăjină, lungime, triplusalt, greutate, disc, ciocan, suliţă.
Feminin: 100 m, 200 m, 400 m, 100 m garduri, 400 m garduri, înălţime, prăjină, lungime, triplusalt, greutate, disc, ciocan, suliţă.

Cursele de fond, semifond, ca și ștafetele, nu au fost incluse în program din cauza situației speciale menționate. De asemenea, la intrarea în incinta arenei s-a efectuat un triaj al sportivilor și antrenorilor, iar accesul spectatorilor în stadion a fost strict interzis.

Rezultatele finale ale tuturor probelor se pot vedea accesând următorul link: https://www.fra.ro/live/2017/j2nat/

Citește și: Auto / Formula 1 a anunțat încă trei Mari Premii în acest an

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS