12.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSe zguduie lumea sportului! Conor McGregor renunță la lupte

Se zguduie lumea sportului! Conor McGregor renunță la lupte

Conor McGregor a luat încă o dată lumea sportului prin surprindere și a anunțat că va renunța la lupte, pe un site de socializare.

Irlandezul a postat o fotografie cu mama lui și a anunțat vestea retragerii.

„Hei, prieteni, am decis să renunț la lupte. Vă mulțumesc tuturor pentru aceste amintiri extraordinare! Ce cursă a mai fost! Uitați o poză cu mine și cu mama din Las Vegas, făcută după una dintre victoriile mele pentru titlul mondial. Alege-ți casa visurilor tale, Mags, te iubesc! Absolut tot ce îți dorești este al tău”, a spus Conor.

Conor McGregor împreună cu mama sa

A treia oară când își anunță retragerea

Nu este prima dată când Conor McGregor face un astfel de anunț, iar mulți fani sunt de părere că și de această dată motivul poate fi același. Luptătorul a mai postat două mesaje similare, pe același site de socializare, în 2016 și în 2019, când se afla în negocieri cu UFC. Susținătorii lui McGregor consideră că este o modalitate prin care irlandezul încearcă să pună presiune pe oficiali, dar și un mod de a atrage atenția asupra sa.

Se mai luptă cu Anderson Silva?

Pe 29 mai, Conor McGregor a acceptat provocarea lui Anderson Silva, recunoscut de majoritatea specialiștilor drept cel mai mare luptător din istoria UFC. Recent, McGregor a susținut că, la finalul carierei, va obține statutul de cel mai mare luptător din istorie. Însă până atunci, starul irlandez l-a lăudat pe Silva, despre care recunoaște că este cel mai mare din istorie: 

Varietatea sa la finalizare, plus că a fost campion mondial la două categorii, îl face pe Anderson Silva, pentru mine, numărul unu și cel mai mare din toate timpurile”, a spus Conor McGregor.

De asemenea, brazilianul a ținut să îi răspundă lui McGregor.

„Am o admirație imensă pentru marele sportiv Conor McGregor. Cred că va fi un supermeci care va intra în istoria sportului. Niciunul dintre noi nu mai are nimic de demonstrat nimănui și cred că fanii UFC vor dori să vadă un spectacol bun. Ar fi minunat să-mi testez calitățile împotriva lui”, a punctat Anderson Silva.

Citește și: Durere de nedescris pentru Patricia Țig. Tatăl ei a decedat la 63 de ani

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS