18.3 C
Craiova
marți, 7 iulie, 2020
Știri de ultima oră Sport Auto / Marea Britanie şi Austria vor organiza câte două Mari Premii

Auto / Marea Britanie şi Austria vor organiza câte două Mari Premii

Austria şi Marea Britanie vor găzdui câte două Marii Premii, fără spectatori, conform calendarului revizuit al Campionatului Mondial de Formula 1. Acesta cuprinde programul primelor opt curse ale sezonului, ce vor avea loc în perioada iulie-septembrie în Europa.

Circuitul Red Bull Ring din Spielberg (Austria) va fi gazda primelor două curse din acest sezon, pe 5 şi 12 iulie. Prima dintre ele va fi denumită Marele Premiu al Austriei, iar cea de-a doua Marele Premiu al landului Steiermark (Styria).

Circuitul Silverstone va găzdui la rândul său Marele Premiu al Marii Britanii, pe 2 august, precum şi Marele Premiu al celei de-a 70-a aniversări a Formulei 1, programat pe 9 august.

De asemenea, mai sunt şi alte competiţii care se vor mai disputa în perioada următoare. Marele Premiu al Ungariei se va desfăşura pe 19 iulie, pe circuitul Hungaroring din apropiere de Budapesta, în timp ce Spania, Belgia şi Italia vor organiza la rândul lor câte o cursă din „Marele Circ” pe 16 august, 30 august, respectiv 6 septembrie.

Citeşte şi: Lupte / Andrei Stoica: Şi fotbalul este sport de contact şi tot se va juca

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Tu ai canalizare pe strada ta?

Mai mult de un sfert din străzile...

ȘTIRI GdS

SUA, 3 milioane de îmbolnăviri de COVID-19

Statele Unite au atins, marţi, pragul de 3 milioane de îmbolnăviri de COVID-19, potrivit cifrelor prezentate de worldmeters.info citat de Mediafax.

Tu ai canalizare pe strada ta?

Mai mult de un sfert din străzile Craiovei nu au canalizare. Posibilitatea ca acestea să beneficieze de o rețea de canal sunt...

Tel Drum repară, în sfârşit, gurile de canal de...

Gurile de canal de pe strada Râului din Craiova au intrat, în sfârşit, în reparaţii.

Covid Dolj: Internări ca în vârful pandemiei

Internări ca în vârful pandemiei la Spitalul de Boli Infecţioase din Craiova. Secţia ATI e aproape de capacitatea maximă, iar numărul de...

Controversata cofeină. Când ne ajută şi când dăunează organismului?

Cofeina este cea mai consumată substanță psihoactivă din lume și are ca surse naturale de proveniență cafeaua, ceaiul și cacaoa.

Reuşesc autorităţile să „stârpească“ arderea deşeurilor din 1 Mai?

Reuşesc autorităţile să „stârpească“ arderea deşeurilor din 1 Mai?