7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHaltere / Lotul olimpic va intra în cantonamentul centralizat de la Snagov

Haltere / Lotul olimpic va intra în cantonamentul centralizat de la Snagov

Lotul olimpic de haltere va intra în cantonament la baza de la Snagov în a doua parte a săptămânii viitoare. Conform secretarului general al Federaţiei Române de Haltere, Alexandru Pădure, întreaga delegație va fi compusă din 10 persoane.

„Mai sunt unele probleme de rezolvat în ceea ce îi priveşte pe sportivi şi dacă intră în cantonament trebuie să rămână acolo. Am zis să centralizăm toate problemele fiecăruia. S-au alocat 12 locuri la baza nouă Snagov şi săptămâna viitoare vom definitiva lotul care va intra în cantonament. În principiu este vorba de a doua parte a săptămânii viitoare. În ceea ce priveşte lotul, e vorba despre vârfuri, cei care intră în cărţi pentru Jocurile Olimpice, Loredana Toma, Elena Andrieş, Mihai Onica, etc. Dar nu am stabilit exact, probabil că vor fi 10 persoane, cu staff tehnic şi medic inclus”, a declarat Pădure.

Sportivii care vor intra în cantonamentul centralizat vor urma măsuri stricte de prevenire a răspândirii virusului.

„S-au luat nişte măsuri destul de stricte. Ne-am gândit la un protocol strict, fiecare sportiv să aibă propria bară de ridicare, cu care să lucreze, cu podium alocat. Vom lăsa un podium gol între sportivi. Se va păstra distanţa între ei, cu seturi alocate individual, plus măsurile care se vor lua la nivel de bază sportivă, privind dezinfectarea. Suntem receptivi, dar nu va fi o perioadă uşoară”, a adăugat Alexandru Pădure.

Citește și / WTA a decis: suspendarea sezonului se prelungește până pe 31 iulie

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS