25.5 C
Craiova
marți, 7 mai, 2024
Știri de ultima orăSportTenisDominic Thiem va participa în luna mai la un turneu în Austria

Dominic Thiem va participa în luna mai la un turneu în Austria

Tenismanul austriac Dominic Thiem, numărul 3 mondial, va participa începând de pe 25 mai la un turneu organizat în ţara sa, Generali Austrian Pro Series. Dominic Thiem va reintra pentru prima dată pe terenul de tenis după o pauză de zece săptămâni cauzată de pandemia de coronavirus.

Turneul va avea loc la sud de Viena, fără spectatori, arbitri de linie sau copii de mingi, anunță eurosport. Pe teren vor fi doar jucătorii şi arbitrul de scaun. 

Vor participa şaisprezece jucători şi opt jucătoare, toţi austrieci. Cei şaisprezece sportivi vor fi împărţiţi în patru grupe de câte patru, iar jucătoarele, în două grupe de patru.

În afară de Thiem, se remarcă prezenţa lui Dennis Novak, numărul 85 mondial, şi a veteranului Juergen Melzer, fost număr 8 ATP, specialist al probei de dublu. În competiţia feminină, principala favorită este Barbara Haas, acum locul 137 WTA. 

Austria este una din ţările europene care au permis cel mai rapid reluarea activităţilor sportive în aer liber după săptămânile de restricţii impuse din cauza pandemiei de coronavirus.

Citește și: Banii pe biletele pentru Roland Garros vor fi rambursați

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS