5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAustralia, printre cele mai sigure țări. Mai multe activități sportive s-au reluat

Australia, printre cele mai sigure țări. Mai multe activități sportive s-au reluat

Australia susține că a devenit cea mai sigură țară din lume în acest moment din punct de vedere al luptei împotriva COVID-19. Dacă în urmă cu o lună se înregistrau acolo 460 de cazuri într-o singură zi, vineri, în prima zi din mai, s-au înregistrat doar 16.

În aceste condiții, oficialitățile locale au relaxat măsurile, astfel că bazinele de înot, terenurile de golf, dar și alte sporturi au reintrat în funcțiune.

„Australienii au obținut o învoire. Trebuie să repornim economia, trebuie să repornim societatea”, a spus premierul Scott Morrison, preluat de CNN. Pe data de 8 mai a fost programată în Australia o ședință de Guvern în care vor fi discutate și alte măsuri de relaxare.

În Australia de Vest au fost redeschise vineri parcurile naționale, iar 60% dintre elevii școlilor publice s-au întors în sălile de clasă. Și mai sunt și alte noutăți: bazinele de înot, dar și piscinile publice au fost redeschise. Mai mult de atât, s-a dat iar drumul bazelor și terenurilor de golf, precum și pescuitului.

Citește și: Tenisul va reveni cu noi schimbări. Vezi regulile impuse de ITF!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS