10 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFormula 1 / Lewis Hamilton nici nu se gândește să părăsească Mercedes

Formula 1 / Lewis Hamilton nici nu se gândește să părăsească Mercedes

Pilotul britanic Lewis Hamilton, multiplu campion mondial de Formula 1, a ţinut să pună capăt speculaţiilor referitoare la viitorul său. Acesta a declarat luni că nu are nicio intenţie să se despartă de actuala sa echipă, Mercedes.

Hamilton, în vârstă de 35 ani, a cucerit cinci dintre titlurile sale alături de constructorul german. Primă coroană a obţinut-o în 2008, cu echipa McLaren, care utiliza motoare Mercedes la momentul respectiv.

Britanicul îşi încheie actualul contract cu Mercedes la finele acestui an, iar mass-media au făcut diverse speculaţii referitoare la posibila sa trecere la Ferrari, înainte ca pandemia de coronavirus să arunce totul în aer.

„Nu visez la nicio altă echipă. Sunt deja la echipa mea de vis. Nu încerc să mă mut în altă parte. Sunt alături de oameni care au avut grijă de mine din prima zi. Suntem cea mai bună echipă”, a scris Hamilton pe un site de socializare.

Zvonurile despre negocierile cu Ferrari au apărut după ce britanicul a afirmat, la începutul anului, că nu a discutat încă despre prelungirea contractului său cu Mercedes.

Citește și: Canotaj / Campionatele Europene din Polonia, reprogramate în octombrie

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS